Siz de kpss ile ya da kpss'siz olarak başvuru ekranından başvurularınızı yapabilirsiniz. 

Özellikle aile Bakanlığına personel ve memur alımı başvurularının başlamasıyla belirli detaylar araştırılmaya başladı. İŞKUR üzerinden de farklı kadrolarda bu işlemlerin yapılacağı duyuruldu. Yardımcı, hizmetli, şoför, muhasebeci, büro görevlisi koordinatör, sosyal yardım ve inceleme görevlisi Gibi birçok alanda eleman alımı yapılacak 

 SYDV Personel Alım Kadroları 

Bu noktada kpss'ye şartı aranmakta birlikte kontenjan dağılımını bir adet yardı bile hizmetli Bingöl Karlıova sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından alınacaktır. Son başvuru tarihi ise o nasıl sostur. 

kpss şartı aranmamakla beraber Kayseri Kocasinan sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kapsamında 2 adet temizlik görevlisi alınacak olup son başvuru tarihi 8 Ağustos tur. 

Gaziantep Şehitkâmil sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfe kpss şartı aramakla birlikte kontenjan dağılımı 3 sosyal yardım ve inceleme görevlisi olarak ayrılmıştır. Son başvuru tarihi ise 8 ağustostur. 

Bir sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kapsamında KPS şartı aranan bir adet eğitici ve bir adet koordinatör alım yapılacak olup son başvuru tarihi 10 Ağustos tur. 

Sivas kangal sosyal yardımlaşma ve dayanışma bak bu için kpss şartı aranmayan kontenjan dağılımı kapsamında bir adet şoför alımı yapılacak olup son başvuru tarihi 8 Ağustos tur. 

Samsun Tekkeköy sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kapsamında kapasite şartı aranan kontenjan dağılımı kapsamında bir adet muhasebeci alımı yapılacaktır. Son başvuru tarihi ise 11 Ağustos tur. 

Başvuru Detayları 

Yukarıda da belirtildiği gibi başvuru detaylarının dikkate alınması ve buna bağlı olarak gerekli kriterlerin sağlanmasıyla birlikte belirtilen tarihlerden önce olarak alım yapmaya dikkat etmelisiniz.

Başvuru belgelerinizi eksiksiz ve tarihinden tamamlayarak süreci sizde pratik bir şekilde yönlendirebilir ve buna bağlı olarak sürece tamamlayarak başvuru detayları hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. Tüm bu süreçler kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. 

Editör: Uşak Son Dakika